Integration in Denmark

I originally wrote this in Danish and I'm wayyyyy too lazy to translate it, but I also don't wanna just get rid of it. I think I'll just leave it here. Might finish it later cause its not even close to being done.

Lige for tiden er der mange ukrainske flygtninge, der flygter fra Ukraine til Danmark på grund af krigen. Det gør, at mange folk skal integreres i det danske samfund.

Det store spørgsmål

Hvordan kan det danske samfund bedst integrere andre kulturer, og hvordan kan indvandrere bevare deres kultur, samtidig med at de tilpasser sig vores?

Vores mål

Vi har valgt at lave en hjemmeside om Integration, fordi det er et emne man bør at tage op og snakke om, da det er vigtigt og omhandler hele samfundet. Der er mange der har fordomme om andre kulturer, men de fordomme vi har om andre mennesker og deres kulturer, kan vi udbryde, hvis man rent faktisk mødes med hinanden og får et bedre indblik i hinandens kulturer og traditioner.

Vores mål med dette hjemmeside er at, efter i fordyber jer i informationen vi har fremstillet, i som læserene ved noget om integration og hvordan det foregår, sådan så i kan godt være en del af snakken og skab en forskel i hele verden.

what should i call this??

Go back?